luksuzne papirne reklamne kese


Hello - reklamna kesa model mb (25x38x8cm)

kliknite na svaku sliku da je uvećate
MB - Reklamna papirna kesa (25 x 38 x 8 cm)

Luksuzne reklamne kese izradjuju se od najkvalitetnijeg papira (polukartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Najkvalitetnija ofset štampa omogućava da se profesionalno realizuju svi zahtevi, a preciznost i pedantnost izrade doprinose prestižnom utisku.

Ovaj konkretan model je najčešće u upotrebi zbog dimenzija koje su optimalno prilagodjene najčešćim potrebama. Podjednako ga koriste sve vrste firmi za potrebe reprezentacije (kesa je dovoljno velika da u nju stane fascilkla A4, rokovnik, ili neki poklon srednje veličine). Materijal, kvalitet izrade, i posebna kartonska ojačanja (za dno i ručke) omogućavaju da u ovoj kesi možete sasvim bezbedno da nosite npr. tri flaše vina.

Ovaj model koriste i maloprodaje za pakovanje obuće (ženskih ili plitkih muških cipela), džinsa ili slične garderobe (košulja, trikotaže), ali i za najrazličitije druge upotrebe...

(za CENE, više fotografija, tehničke specifikacije, i druge detalje - kliknite na sliku ispod ovog teksta)

vise detalja o MB reklamnim kesama
više detalja
MB - Reklamna kesa 25 x 38 x 8

eurooptic reklamna kesa


SB - Luksuzna reklamna kesa (17 x 26 x 6 cm)

Ekskluzivne papirne kese, realizuju se u tehnici ofset štampe od jedne boje - do punog kolora. Kvalitetan papir lamelira se sjajnom ili mat folijom, što ga čini izuzetno otpornim na spoljašnje uticaje, ali takodje i značajno povećava nosivost (izdržljivost, trajnost) kese.

Ovaj konkretan model je jedan od najčešće korištenih, zato što su njegove dimenzije prilagodjene mnogim standardnim potrebama. Obično ga koriste zlatare i gif shop radnje, parfimerije, optičari, i slična maloprodajna mesta.

Takodje ga često upotrebljavaju i korporativni klijenti za specifične poslovne poklone manjih dimezija. Sasvim je dovoljno velika da primi reklamni blok A5 (ili B5), brošuru ili manju knjigu, ili neki drugi poklon veličine kutije parfema...

(za CENE, više fotografija, tehničke specifikacije, i druge detalje - kliknite na sliku ispod ovog teksta).

sb reklamne kese: verica rakočević, vista, dag, yason, eurooptic, mabosa, dimitrijević
više detalja

reklamna kesa verica rakocevic


PB - Luksuzna papirna kesa 14 x 21 x 6

Ove reklamne kese se izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Ovaj model je svojim dimenzijam prilagodjen za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, kao i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično.


(za CENE, više fotografija, tehničke specifikacije, i druge detalje - kliknite na link ispod ovog teksta).

više detalja

papirna kesa jazz


PBX - Plastificirana reklamna kesa 20 x 14 x 6

Ovaj model reklamne ambalaže je osmišljen tako da po dimenzijama i obliku odudara od uobičajenih reklamnih kesa. Kao i druge luksuzne kese Izradjuje se 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

I ovaj model je svojim dimenzijam pretežno namenjen kao oprema za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, ali i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično.


(za CENE, više fotografija, tehničke specifikacije, i druge detalje - kliknite na link ispod ovog teksta).


više detalja

wish promotivna kesa


SBX - Papirna reklamna kesa 26 x 17 x 6

Izradjena od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

(za CENE, više fotografija, tehničke specifikacije, i druge detalje - kliknite na link ispod ovog teksta).


više detalja

kesa ballantines - kesa za viski


SL - Kese za piće

Kesa za jednu flašu pića (0,7 -ili 1l) - ili za kutiju pića (odnosno za dve flaše), izradjedjuju se od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

(Oba modela sa detaljnim specifikacijama, kao i CENE, više fotografija, detaljne tehničke specifikacije, i druge detalje - možete videti ako kliknete na link ispod ovog teksta).


više detalja

identico / europen reklamna ambalaza


XB - Luksuzna kesa 23 x 22 x 10

Papirne kese ovih dimenzija su vrlo uočljive pošto se radi o medju-standardu koji se relativno retko radi. Dimenzije su okvirne i mogu se maksimalno prilagoditi konkretnim potrebama ili specijalnim zahtevima. Kese se Izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

(CENE, više fotografija, detaljne tehničke specifikacije, i druge detalje - kliknite na link ispod ovog teksta).


više detalja

boom (tricotea) exclusiv. kesa za butik


MBX - Ekskluzivna papirna kesa 40 x 25 x 8

Izradjena od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Ove kese su zapravo horizontalna tj "položena" varijanta modela MB koji se u poslednjih dvadesetak godina koliko ih proizvodima pokazao kao najuniverzalniji, odnosno odgovara najčešćim potrebama.

(Detaljne CENE, fotografije u visokoj rezoluciji, špiglove za izradu / dizajn, i druge detalje - možete videti ako kliknete na link ispod ovog teksta).

više detalja

ericsson velika kesa za promociju


XL - Plastificirana reklamna kesa 42 x 38 x 12

Ova atraktivna reklamna ambalaža namenjana je za ekskluzivne maloprodaje, tekstila, kožne galanterije, obuće i slično. Sve XL modele odlikuje velika izdržljivost i zapremina, visoko kvalitetna ofset štampa, i vrlo pedantna izrada.

Kese se izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

(Detaljne CENE, Još fotografija i referenci, špiglove za izradu / dizajn, i druge detalje - kliknite na link ispod ovog teksta).

više detalja

de niro luksuzna kesa - sjajno plastificirana - u punom koloru


XXL - Plastificirana papirna kesa 52 x 38 x 12

Najveći model kesa u ponudi na tržištu. Zadovoljava čak i potrebe maloprodaja koje prodaju kapute, jakne, venčanice (ali i tehničku robu, i najrazličitije druge proizvode).

Kesa se proizvodi od 170 gr/m2 (po potrebi i na 200 gr/m2) kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (lepenka za ručke / triplex za dno) Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

(Precizne CENE za najčešće tiraže, fotografije i reference, špiglove za izradu / dizajn, i druge tehničke detalje - možete videti ako kliknete na link ispod ovog teksta).

više detalja

osh kosh kartonska kesa za deciji butik
kliknite na svaku sliku da je uvećate


XLS - Reklamna kesa 38 x 42 x 12

Ovo je uspravna (vertikalna) varijanta XL modela kesa za specifične potrebe. Dimezije su okvirne i lako prilgodljive konkretnim potrebama i zahtevima. Za najrazličitije namene od dečije garderobe i igračaka, do kateringa i tehničke robe...

Ove vrećice se izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa cca 5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 Eur-a po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

(Za CENE, fotografije, špiglove za izradu, i druge tehničke detalje - kliknete na link ispod ovog teksta).

više detalja


Specijalna ponuda ?

Ako želite nesto ZAISTA IZUZETNO: Kese nesvakidašnjeg oblika i/ili konstrukcije, od specijalnih materijala, ili sa specijalnom obradom (UV-lak, blindruk, zlatotisak, hologram)... Sa nesvakidašnjim ručkama, aplikacijama i ukrasima, pokretnim delovima ili specijalnim dodacima i "iznenadjenjima"...

Postoje na hiljade načina da ostavite neponovljiv utisak na sve koji dobiju (ili vide u prolazu) vašu kesu...

Treba samo da nas kontaktirate:


Pogledajte i druge srodne proizvode:

xl pillow box sa ruckama od kanapa

XL
Pillow-box

reklamna pakovanja (specijalna ambalaža)

Specijalne
kutije

eco kese (od recikliranog papira)

Ekološke
kese

kutija za pice (vino)

Kutije
za pićeSpecijal
& noviteti

razna specijalna (namenska, originalna) ambalaža

I još...

____________________________________________________
home : : : proizvodi : : : reference : : : kontakt : : : mapa sajta